Hieperdepiep… Hoera!

75521855d9febec4ba1041f6271b601fb700037dTaart! Slingers! Ballonnen!
Vandaag bestaat Renee bakt precies één jaar. Nou ja, in foodblog-vorm dan. Op 17 mei 2016 heb ik mijn website reneebakt.com online gezet!

Voor die tijd was ik ook al volop bezig met bakken. Meer hierover kun je lezen op deze pagina. Ik vond het tijd om het anders te gaan doen en had zin om juist verhalen en recepten met jullie te delen, in plaats van alleen gebak wat al af was.

Het afgelopen jaar…

Het afgelopen jaar ben ik op zoek gegaan naar de juiste invulling voor deze website. Ik deelde mijn lievelingsrecepten, zoals deze kokosbollen of de cheesecake met witte chocolade. En wat dacht je van mijn favoriete slagroomtruffels?

Maar ik merkte ook dat ik het leuk vond om nieuwe bakmixen uit te proberen. Dit deed ik bijvoorbeeld met de Bakmixen van Robèrt, of de speculaasbrokken van Sans bakmixen.


Als fan van de Tony’s Chocolonely repen leek het me ook leuk om te vertellen wat de nieuwste smaken waren, zoals de specials of de estafettereep. En dat ging ik met meer andere producten doen. Op deze pagina vind je alle reviews bij elkaar.

En dan heb ik het nog niet eens over de bezoekjes aan leuke plekken. Die blogs worden altijd veel gelezen. Bijvoorbeeld het verslag van de High Tea bij Gumbletons, of ons bezoek aan hét kattencafé van Amsterdam!

En nu?

Een jaar verder staan er al heel wat blogs op mijn website. Ik geniet van het bakken, schrijven, fotograferen, editen en al het andere werk aan mijn blog. Ik vind het heerlijk om achter mijn laptop te kruipen en te typen over mijn hobby.
Ook het komende jaar ga ik gewoon verder met Renee bakt. Ik wil de ideeën die een beetje stil zijn komen te liggen weer oppakken, nieuwe dingen starten en vooral blijven genieten van al het leuks.

ballonnen.jpg

En dan heb ik het nog niet eens over de leuke reacties die ik krijg! Zo enthousiast, complimentjes over de baksels, de foto’s, mijn manier van schrijven… Daar krijg ik echt energie van! Dus, speciaal voor jou: Bedankt! Zonder jou als lezer… Nou ja. Had ik het eigenlijk alsnog zo gedaan. Maar door jou beleef ik er nóg meer plezier aan! Door jou heb ik nóg meer zin om de keuken in te duiken.
Door de lieve berichtjes, complimentjes, vind-ik-leuks en reacties op social media krijg ik zóveel meer zin om lekker door te gaan!

Bedankt!

Naamloos.png

——————————————-


Een recept gemaakt van mijn blog?
Deel je foto op Facebook of Instagram met #reneebakt
of tag me in je bericht.
Vind ik super leuk!

Wil je op de hoogte blijven van Renee bakt?
Volg me dan op Facebook of Instagram (gebruikersnaam @reneebakt).

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s