Snapshots #3 maart

Zeg, ligt het aan mij of zijn de afgelopen maanden voorbij gevlógen? Het voelt alsof we kerst en oud&nieuw net achter de rug hebben, maar het eerste kwartaal is gewoon alweer voorbij.

Anyway, de snapshots hou ik braaf vol, dus dit keer een verzamelingetje foto’s uit maart!

IMG_20170304_105558

 

Haha, deze kookwekker kwam ik tegen in een winkeltje in Hoorn. Leuk om te zien, zo’n hamburger-kookwekker. Nóg leuker vond ik het briefje wat erop geplakt was:
“Draaien = kopen!”
Blijkbaar werden de winkelmedewerkers een beetje gek van klanten die aan de kookwekker draaiden 😉

 

 

IMG_20170305_160256

 

Deze snoepjes kwamen mijn zus en ik tegen bij de Jumbo. We waren gelijk enthousiast, want in het zakje zaten de ‘cakejes’ en de ‘toppings’ apart! Je kon dus zelf een onder- en bovenkant combineren en daarmee een cupcakeje maken! Hoe leuk is dat!
Kleeeein nadeel… Ze waren niet te vreten. Jammer.

 

 

IMG_20170212_202704

 

In maart maakte ik deze pecan-karamelkoek uit de Bakbijbel van Rutger van den Broek.
Suuuper lekkere koek, de combinatie van pecan en karamel doet het altijd goed!
Het recept en de bijbehorende blog?
Die vind je hier!

 

IMG_20170305_173854

 

Oelalaah! Dit was ons avondeten op een zondagavond. De mister en ik kunnen hier echt onwijs van genieten! Allemaal lekkere tapas/hapjes/toastjes scoren en met een goed glas rode wijn en goed gezelschap lekker borrelen en happen. Must be sunday!

 

IMG_20170305_181008

 

Oh, en deze foto hoort eigenlijk ook nog bij bovenstaand diner. Mini broodjes bapao! Hoe schattig!
Foto inclusief sokken van ondergetekende. Kan gewoon!

 

 

 

 

IMG_20170311_122647_720

In maart vierden we op een zaterdag de verjaardag van mijn schoonmoeder. Normaal werk ik op wo/do/vr, maar toevallig had ik deze week geruild met een collega. Dat betekende dat ik tijd had om weer eens taart te maken! Het werden deze gebakjes, van moskovisch beslag met twee vullingen, waaronder lemoncurd. Heerlijk!

 

IMG_20170311_142748
Terwijl ik geniet van het bakken, houdt mijn vriend weer van heel andere bezigheden. Zoals hout bewerken! En soms krijg je dan een cadeautje 🙂 Hij maakte deze snijplank met mijn logo erin! Voortaan staan mijn baksels dus te shinen op deze plank. Blij mee!

 

IMG_20170312_215209_507
Heel leuk, die campagne van Lays, om je Bugles eens met iets anders te vullen dan de standaard cheese spread. Maar eeh… Dit blijft toch gewoon mijn favoriet hoor!
En ik was niet de enige, zo bleek op Instagram.
Ik kreeg behoorlijk wat bijval!
Overigens koop ik meestal de naturel of tuinkruiden spread, maar deze baconsmaak had ik nog nooit geproefd, die moest ik dus even testen! Ja, goedgekeurd hoor!

IMG_20170314_112605
Met deze meesterlijke koekenkit tover je de lekkerste mueslikoeken uit je oven!
Deze mix is een onderdeel van een nieuwe lijn aan bakproducten bij Albert Heijn.
Ik testte ze voor je uit. De blog met meer informatie en mijn oordeel vind je hier!

 

 

 

IMG_20170319_134821_668

 

In maart kwam ook het recept voor bitterkoekjes online!
Eenvoudig en leuk om te maken.
Klik hier voor het recept.

 

 

 

Samen met mijn schoonouders gingen mijn vriend en ik eten bij Gewoon Lekker in Wervershoof. Dit restaurant kent een all-you-can-eat-concept, maar dan met iets meer stijl dan de meeste restaurants met dit concept. Hier bestel je per ronde één gerechtje per persoon. De menukaart wordt regelmatig vernieuwd waardoor het leuk blijft om er heen te gaan!

IMG_20170320_164244_281

 

Samen met een vriendin ging ik lunchen bij lunchroom ‘Onder Ons’ in Hoorn. Deze lunchroom is eenvoudig, maar de keuze in broodjes is erg gevarieerd.
Vooral enthousiast werd ik van mijn kopje koffie, waarbij dit schattige wafelhoorntje met chocolademousse geserveerd werd 😉

 

IMG_20170322_160952_193
Nog een lunch, maar dan op een andere dag. Lekker een dagje de stad in met m’n zus! En daar hoort ook lekker lunchen bij. Deze clubsandwich werd eigenlijk zonder frietjes geserveerd, maar als we er toch zijn… Haha!
Eigenlijk was het veel te veel. Maar lekker was het wel!

 

IMG_20170323_160144_982

 

Yes! Eerste ijsje van het jaar!
Bij IJssalon Vivaldi in Hoorn hebben we genoten van heerlijk Italiaans schepijs.
Een lekker toetje na een dagje shoppen!

 

 

 

IMG_20170326_175002

 

Op vrijdag 24 maart was het nationale pannenkoekendag. Dat moet gevierd worden!
En aangezien je mij als een kind zo blij maakt met een bordje pannenkoeken, heb ik lekker pannenkoeken gebakken voor de nichtjes van mijn vriend. En natuurlijk at ik zelf ook mee 🙂

 

 

IMG_20170327_124743_222

 

De laatste foto die ik in maart gemaakt heb is deze. Een lekkere bak fruit die ik in het zonnetje opgegeten heb. De laatste dagen van maart waren zó mooi!
Laten we hopen dat april nog meer mooi weer in petto heeft! Het is tenslotte lente!

 

 

 

Dat waren ze weer voor maart! Volgende maand kun je onder andere verjaardag-baksels verwachten, want in deze maand vieren we zowel mijn verjaardag als die van mijn vriend en ook mijn moeder is jarig in april!

liefsrenee

——————————————-

Een recept gemaakt van mijn blog?
Deel je foto op Facebook of Instagram met #reneebakt
of tag me in je bericht.
Vind ik super leuk!

Alles (en nog meer!) volgen van Renee bakt?
Volg me dan op Facebook of Instagram.

 

Advertenties

Een gedachte over “Snapshots #3 maart

  1. Pingback: Snapshots #4 april

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s