Snapshots #2 februari

De maand februari is echt voorbij gevlogen! Voordat ik het wist was het alweer maart. Een drukke periode is achter de rug en ik hoop weer wat meer tijd in mijn blog te kunnen steken. De afgelopen maand heb ik niet zoveel recepten geplaatst.
Wat ik wel heb gedaan, heb gegeten en heb beleefd zie je in onderstaand overzicht, de maand februari!

IMG_20170204_181556

Februari begon met een poffertjesfeestje bij mijn zus en de kinderen. We pakten het serieus aan: een poffertjespan aanschaffen, zo’n handige beslagfles erbij… Het feest kon beginnen! Voor de kinderen betekende dat lekker smullen aan tafel, voor mij bestond het feestje uit het bakken van de poffertjes. Haha, ik vond het dus echt super leuk!

 

 

 

IMG_20170205_192735

 

Deze maple-pecanbroodjes maakte ik in een regenachtig weekend. Zooo lekker! De broodjes dan he 😉
Het recept vind je hier!

 

 

 

 

IMG_20170205_211442

Een tijdje geleden had ik een abonnement op Bites We Love. Mijn favoriete bite was toch wel de hide ’n seek almonds. Des te gelukkiger was ik dat ik deze schatjes ontdekte bij Albert Heijn!
Verkrijgbaar in verschillende smaken (en verschillende noten), maar deze was gelijk mijn favoriet!
Awesome doosje, awesome chocolate.

 

 

 

IMG_20170211_142628

Gewoon omdat het kan: Lunch bij Gewoon Lekker in Wervershoof! Samen met mijn zus ging ik ‘onbeperkt lunchen’. Bij Gewoon Lekker serveren ze allemaal kleine gerechtjes (als diner maar dus ook als lunch) waaruit je onbeperkt kunt kiezen voor een vast bedrag. Op deze foto zie je het toetje, die ik – na een stuk of 6 gerechtjes – op karakter naar binnen heb gewerkt. Maar hee, come on… Cheesecake!

 

IMG_20170214_081443
Halverwege februari was mijn invalklus op een basisschool in Enkhuizen voorbij. Omdat ik mijn collega’s daar vaak enthousiast vertelde over mijn blog en mijn hobby om te bakken, maar ik eigenlijk nooit iets voor ze meenam, besloot ik als afscheid een minibuffet te regelen.
Ze konden kiezen uit kokosbollen, pindarotsjes, boterkoek, slagroomtruffels en karamelfudge (het enige recept wat nog niet online staat). Door er zakjes naast te leggen konden ze het ook lekker mee naar huis nemen.
Schot in de roos!

 

IMG_20170215_113621
Op Baktotaal Bouwhuis bestelde ik mallen om chocoladerepen mee te maken. Leuk als cadeautje bijvoorbeeld! Ik wil er nog verder mee experimenteren, maar bij mijn eerste poging maakte ik een chocoladereep voor mijn nichtje en neefje. Eentje die ze samen konden delen, want de reep had zowel een roze/paarse kant als een blauwe kant!

 

IMG_20170220_134135~2IMG_20170220_175402

In de voorjaarsvakantie ging ik lekker een dagje naar het Dolfinarium met mijn nichtje. Wat hebben we genoten! Heerlijk dolfijnen kijken, shows bezoeken, roggen aaien en als afsluiter lekker samen eten bij de McDonalds! Dagje quality time!

IMG_20170221_153150

 

Zelf Bounty’s maken! Wie wil dat nou niet?
Ik zette het recept online en kreeg veel leuke reacties!
Het recept kun je hier terugvinden.

 

 

 

IMG_20170221_162854

 

Tulpen in je thee! Niet echt natuurlijk, maar een beetje spelen met een camera vind ik erg leuk! Dat is bij deze foto goed gelukt.

 

 

 

 

IMG_20170224_101703Wederom samen met mijn zus en de kinderen (wij doen dus nooit dingen samen, echt nooit hoor! 😉 ) ging ik naar Landgoed Hoenderdaell. Een dierentuin bij ons in de buurt, althans dichterbij dan de grote dierenparken. Onwijs leuk voor de kinderen, want: veel bekende dieren, roofvogelshow en jachtsimulator bij de leeuwen, ringstaartmaki’s op een eiland waar je overheen kunt lopen en… lori’s die je kunt voeren (die vogel hiernaast dus)! Super leuk! We werden ongeveer bedolven onder de vogels, want we waren de eerste bezoekers. Het bakje voer was binnen no-time leeg. Gelukkig waren ze wel zo attent om daarna nog even te blijven zitten voor wat fotootjes.

 

IMG_20170226_142533

IMG_20170226_154716

En aan het einde van de voorjaarsvakantie, als de maand februari bijna voorbij is… Bezoeken we de carnavalsoptocht in Zwaag! Omdat we het erg koud hadden langs de route, hebben we onszelf daarna getrakteerd op warme chocolademelk met slagroom 🙂

Op naar maart!

liefsrenee

——————————————-

Een recept gemaakt van mijn blog?
Deel je foto op Facebook of Instagram met #reneebakt
Vind ik super leuk!

Alles (en nog meer!) volgen van Renee bakt?
Volg me dan op Facebook of Instagram.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s