Mijn doel voor 2017

Ik ben geen voorstander van goede voornemens bij de start van een nieuw jaar. Niet omdat ik er niet in geloof, maar meer omdat het er bij mij meestal op neerkomt dat ik ze na een week of 3 alweer vergeten ben.
In mijn ogen kun je ook starten met goede voornemens in maart, juli of desnoods december.

img_20170104_155014
Toch vind ik het wel leuk om een doel te stellen voor mezelf. Niet zo zeer een voornemen, zie het meer als een project. Zoals je in deze eerdere blog kon lezen, wil ik meer tijd steken in Renee bakt. Ik vind het fantastisch om te zien dat mensen dankzij mijn blog de keuken in duiken, dat ze ervaren dat bakken niet moeilijk is maar juist heel leuk! Daar wil ik mee groeien, meer mensen enthousiasmeren en meer mensen laten meegenieten.
Maar daarnaast wil ik ook echt een eigen doel stellen. Ik wil mezelf ook graag blijven uitdagen en ik kan nog heel veel nieuwe dingen en technieken leren.

Om mezelf te blijven uitdagen heb ik een nieuw project bedacht. Ik geef mezelf een jaar om iets nieuws onder de knie te krijgen, iets wat ik al heel lang wil leren maar wat nog niet gelukt is. Dames en heren, ik presenteer u:

Project Macaron!

macarons-02
Ik vind macarons echt super lekker en ze zien er fantastisch uit! Ik heb wel eens pogingen gedaan maar het resultaat leek meer op twee uitgelopen eierkoeken met wat vulling ertussen. Ik heb ook wel eens een bakmix gebruikt waarmee ik knalroze macarons kon maken, waarbij je zou verwachten dat er weinig mis kan gaan. Maar zelfs dat leek nergens op. Tijd dus om daar verandering in te brengen!

Het doel van Project Macaron is om – uiterlijk aan het eind van 2017 – zelf verschillende smaken macarons te kunnen maken, zonder bakmix en zoals macarons eruit horen te zien. Goed van smaak en fotowaardig!

De bedoeling is dat ik de voortgang van mijn project met jullie deel op mijn blog, maar voornamelijk via Instagram. Volgen kan via deze link of door op Instagram te zoeken naar @reneebakt.

Maar bij dit project kan ik natuurlijk wel wat tips gebruiken! Ben jij een ster in het maken van macarons, of heb jij de perfecte tip? Laat het me alsjeblieft weten! Ik zal je hulp hard nodig hebben šŸ™‚ Nu alvast heel veel dank!

Project Macaron is bij deze van start gegaan. Ik vind het nu al spannend, haha!

Stay tuned……

img_20170104_155723

——————————————-

Een recept gemaakt van mijn blog?
Deel je foto op Facebook of Instagram met #reneebakt
Vind ik super leuk!

Alles (en nog meer!) volgen van Renee bakt?
Volg me dan op Facebook of Instagram.

 

Advertenties

3 gedachtes over “Mijn doel voor 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s