Go on, take a bite!

Bijna een jaar geleden kwam ik via Facebook terecht bij BitesWeLove. Een bedrijf wat zakjes vult met noten, gedroogd fruit, zaden en chocolade. Ik was natuurlijk gelijk enthousiast! Al was het alleen maar om het feit dat je dan elke week een doosje krijgt met daarin vier willekeurige zakjes. Elke week een verrassing welke zakjes je krijgt! Het kleine kind in mij kwam naar boven, stuiter stuiter!

Inmiddels een jaar verder, krijg ik nog steeds om de week een doosje door de brievenbus geschoven. En vandaag ga ik jullie kennis laten maken met dit – in mijn ogen – best wel goede concept!

IMG_20160713_164650

Wat is het?
BitesWeLove is een klein bedrijfje in Amsterdam. Als tussendoortjes service stellen ze zakjes samen met daarin noten, zaden, superfoods en chocolade. Natuurlijke tussendoortjes, zoals ze het zelf noemen. En met de nieuwe richtlijnen van de schijf van vijf (waarin staat dat we meer noten moeten eten) is dit dus super handig! Bij elke box krijg je een overzicht met de ingrediënten van jouw zakjes.

Willekeurige zakjes?
Ja, maar wel aan de hand van jouw keuzes. Op hun website maak je een account aan. Hier kun je aangeven of je een bepaalde bite lekker vindt, de bite vaker wil ontvangen of juist helemaal niet wil krijgen. Ze hebben echt veel verschillende bites. Elke bite heeft een nummer en een naam. Willekeurig een paar namen:

Nuts in blue / Get me going / Banana break / Crazy about mokka / Love this bounty / Soy beans / Salt & sweet / Go choco pumpkin / Chili mix / Apple of my eye

Wees eerlijk, bij het lezen van deze namen word je toch al blij?!

Wat kost het?
Voor één doosje met daarin vier zakjes, betaal je € 4,95. Dit wordt afgeschreven rond de dag dat je een doosje thuisbezorgd krijgt. Je sluit niet echt een abonnement af. Je kunt op de site namelijk heel makkelijk aangeven of je de box wekelijks wilt ontvangen, of tweewekelijks. Ga je op vakantie en hoef je dan geen box te ontvangen? Je kunt ook heel eenvoudig een pauze inlassen, door op de site aan te geven wanneer je de box niet wilt ontvangen.

Waarom ben ik zo enthousiast?
Als groot liefhebber van eten heb ik eigenlijk (bijna) altijd wel trek in wat lekkers. Zeker na een lange, drukke werkdag ben ik geneigd om naar eten te grijpen rond een uur of vier. Als ik dan zelf niets mee heb, pak ik al snel een lekkere koek of een chocolaatje. Heerlijk, maar niet zo gezond.
Door BitesWeLove heb ik toch het idee dat ik een bewuster tussendoortje pak. In sommige zakjes zit chocolade, maar dat is nét genoeg om lekker van te snoepen zonder schuldgevoel. En door de grote variatie is zo’n zakje nooit saai! De portiegrootte is ook precies goed: niet te weinig, niet te veel. Net genoeg om even van je snacktrek af te zijn.

IMG_20160713_164746

En nu jullie! (Meedoen is helaas niet meer mogelijk)
Omdat ik zo enthousiast ben, leek het me leuk om jullie ook kennis te laten maken met BitesWeLove. Daarom geef ik zelf 2x een doosje BitesWeLove weg. Vier verschillende zakjes dus! Wat moet je doen?

Volg Renee bakt op Facebook en/of Instagram. Laat mij in een reactie weten waarom jij BitesWeLove wil uitproberen, delen mag. En wacht in spanning af of je wint!
Ben je de gelukkige, dan krijg je het doosje thuisgestuurd!

Meedoen is helaas niet meer mogelijk.

Niet gewonnen?
Helaas niet uitgekozen als winnaar, maar toch heel benieuwd naar BitesWeLove? Met de volgende code krijg je korting op jouw BitesWeLove-box!

Kortingscode BitesWeLove: BWL-f7733f2501

——————————————-

Op de hoogte blijven van Renee bakt?
Volg me dan op Facebook of Instagram.

Advertenties

10 gedachtes over “Go on, take a bite!

 1. Niki zegt:

  Oeeeehh heel fijne actie! Ik ben vega en nootjes eten doe ik heel erg graag! Daarnaast ontbijt ik sinds twee weken met yoghurt met fruit en daarin wat nootjes of dergelijke.. maar ben heel benieuwd naar nieuwe lekkere combinaties!! Dat begint mn dag helemaal goed!!

  Like

 2. Shanice Hout zegt:

  Ik heb biteswelove zo vaak gezien op foto’s en internet maar nog steeds niet uitgeprobeerd!🙈 Wil deze kans super graag winnen!!😍😍 Ben altijd bezig met gezonde voeding en hou van nootjes als tussendoortje of s’avonds door de kwark/yoghurtje! Wil het graag eens uitproberen😚😄
  Groetjes Shanice.
  shanice_hout@hotmail.com

  Like

 3. Shirley zegt:

  Oeh la la, ik zie ze net als Shanice heel vaak voorbij komen. Tot nu toe nog steeds niet besteld, maar ik ben wel benieuwd naar deze lekkernijen! Ik neem elke dag allerlei bakjes mee naar werk met gezonde lunch en tussendoortjes. Voornamelijk fruit en groente, maar soms moet er ook gewoon even een bakje gevuld met nootjes of gedroogd fruit mee. Daarom lijken deze zakjes mij ideaal. Ik doe graag mee!

  Like

 4. sharona1234 zegt:

  Ahh zo leuk!! Ik heb al eerder eens een pakketje ontvangen maar jammer genoeg niet van kunnen genieten omdat ik in die periode diep in mijn eetstoornis zat. Gelukkig ga ik de goede kant op en hou ik mij positief bezig met gezonde voeding (: hihi ik hoop dat ik een kans maak!!

  Liefs Sharona

  Like

 5. Janneke zegt:

  Wat zijn ze leuk!! Ik wil graag gezond en lekker eten en vooral de tussendoortjes onderweg zijn soms een uitdaging. Deze zakjes lijken me super handig voor onderweg. Ik doe graag mee met deze actie 🙂
  Fijn weekend!
  Ciao,
  Janneke

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s