May the fudge be with you

Ik ben gevoelig voor verpakkingen. Klinkt gek, maar het is echt zo. Eigenlijk ben ik precíes wat reclamemakers zoeken. Een geïnteresseerde klant die gevoelig is voor vormgeving. Geef het een leuk kleurtje, leuke tekeningetjes of een presentatie waarbij het water in je mond loopt: ik koop het. Als een klein kind die gevoelig is voor bepaalde prikkels. En in mijn achterhoofd weet ik heus wel dat dit juist is wat ze willen, maar toch trap ik er in. Slechte eigenschap hè?

Maar… die slechte eigenschap heeft dus ook een positieve kant! Want ik ontdek nieuwe producten!
Zo kwam ik in de supermarkt het merk Johnny Doodle tegen. Leuke kleurtjes? Check! Leuke tekeningetjes? Check! En… het was fudge. Nou, dat lijkt me duidelijk.
En toen belandde het zakje ‘salty caramel fudge’ dus per ongeluk in mijn winkelmandje en was ik verbaasd toen ik bij de kassa stond! Oke, niet helemaal waar… Maar het klinkt wel leuk.

Net zo leuk als de spreuken die je kunt vinden op de verpakkingen en op de website van Johnny Doodle, bijvoorbeeld:

  • Chocolate is the answer, no matter what the question.
  • Home is where the fudge is.
  • Chocolate? What the fudge?
  • Oh look! It’s fudge o’clock.

Al trek gekregen?

IMG_20160518_163645
De salty caramel fudge valt in de smaak. Het is erg romig (misschien iets té, het geeft een boterig gevoel in mijn mond) en de combinatie met een vleugje zeezout doet het erg goed! Bovendien glutenvrij, vegetarisch en Halal.

 

 

IMG_20160315_170530
De chocoladereep white speculoos heb ik al een tijdje geleden mogen proeven (ik eet nu enkele weken glutenvrij en dat is de reep niet) en het duurde niet lang voordat deze op was. De reep is vegetarisch, UTZ gecertificeerd en bevat alleen natuurlijke ingrediënten.

Die Johnny kan smaken prima combineren! Wat mij betreft een aanrader om ook eens per ongeluk in je mandje te laten vallen 😉 Maar dan wel bij de Albert Heijn of de Plus, want dat zijn op dit moment de supermarkten die de producten van Johnny Doodle verkopen.
Johnny Doodle komt uit Rotterdam, het bedrijf gebruikt alleen de meest pure ingrediënten en na een bezoekje aan de website ben ik ervan overtuigd dat ze hun producten vooral met heel veel liefde maken. En dat is toch een mooie bijkomstigheid, want ik eet ze met heel veel liefde op.

Meer informatie? Klik hier voor de website van Johnny Doodle.
Liever rondneuzen op social media? Kijk eens op de Facebookpagina of op Instagram.

——————————————-

Op de hoogte blijven van Renee bakt?
Volg me dan op Facebook of Instagram.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s